Mar 16, 2012

TrustPort Antivirus 2012 crack / keygen / serial MultilanguageTrustPort Antivirus 2012 12.0.0.4798 Multilanguage Incl Keys 

TrustPort Antivirus 2012

TrustPort Antivirus 2012 là một phần mềm nhỏ gọn, một giải pháp tuyệt vời để bảo mật máy tính chống lại các mã độc hại, thư rác, trang web lừa đảo và các rủi ro khác. Nó sẽ chống virus, spyware... kiểm soát email gửi đến, kiểm tra các trang web, các tài liệu, và nó sẽ tự động cung cấp chức năng quét của một ổ đĩa rời khi được kết nối với hệ thống máy tính.


Dữ liệu trong máy tính được quét theo hai cách, các tập tin được quét tự động hoặc bằng tay. Và bạn có thể lên kế hoạch để quét các ổ đĩa hoặc các thư mục thường xuyên và cập nhật thường xuyên các mẫu virus. Không những thế nó còn chặn các trang web bẩn không cho bất kỳ ai có thể mở các trang web đó ra, đây có thể nói là một biện pháp giúp các bậc phụ huynh ngăn không cho con em mình tiếp cận với các web không lành mạnh.

Dưới đây là một số tính năng chính của "TrustPort Antivirus 2012":
Bảo vệ truy cập


Mỗi chương trình khi bắt đầu và các file được mở ra để được kiểm tra chống virus
Quét theo yêu cầu


- Nó có thể kiểm tra thường xuyên hoặc một lần của toàn bộ đĩa, nội dung, hoặc các tập tin được lựa chọn.

- Lên kế hoạch quét theo chu kỳ thường xuyên: hàng tuần, hàng ngày hoặc hàng giờ, nhưng nó cũng có thể được thực hiện bằng tay theo nhu cầu hiện tại.
Phát hiện phần mềm gián điệp va virus ở mức độ cao


Nó có thể phát hiện và ngăn chặn tất cả các loại virus, sâu và trojan.
Trình phân tích


Ngoài phương pháp quét dựa trên so sánh các dữ liệu được kiểm tra với một cơ sở dữ liệu. Nó phân tích cấu trúc và hành vi của các mã với một mức độ cao để xác định mã đó có chứa virus hoặc phần mềm gián điệp hay không.
Tự động cập nhật


Các phiên bản mới nhất của phần mềm luôn được cung cấp tải về và cài đặt tự động, bằng cách này máy tính của bạn được bảo vệ hoàn toàn.


&


Hướng dẫn Download nhanh: Chọn "download on low speed" --> "Install and download file for free! (speed ~ 100 Kbs)"


EN-
The ideal basic protection from all types of spyware and viruses for your personal computer. The antivirus is regularly automatically updated and so is always prepared to stop the latest viruses, worms, trojans and malware in general. Heuristic analysis even allows the detection of those viruses which haven't been fully defined yet. The antivirus uses powerful technology with two scanning engines.

First-class antivirus and antispyware
- Permanent protection of your data
- Preventive computer scanning
- Automaticed removable media monitoring
- Detection of the latest threats
- Resistance to attacks
- Simple operation

On-access protection
Every program started and every file opened undergoes an antivirus check. The resident protection reliably blocks attempts to run malware. Depending on the repair settings the defective file is renamed, moved to quarantine or permanently deleted.

On-demand protection
It is possible to carry out regular or one-time scans of the entire disk, selected folders or files.
Scanning can be planned on regular weekly, daily or hourly cycles but of course it can also be carried out manually according to current needs.

High level of virus and spyware detection
Thanks to the use of two top-of-the-range scanning engines, the antivirus is able to achieve one of the highest detection rates in the world. It is able to detect and stop practically all existing viruses, worms and trojans.

Automated updates and upgrades
The antivirus is regularly automatically updated. Depending on the settings, virus signatures are downloaded at regular intervals, also new versions of the software are offered for downloading and installation. In this way, the computer is always totally protected.

Resistance against attacks
The system files of the antivirus are themselves protected against any attempts to change them by unauthorized applications. In this way, the malware has no chance of putting the antivirus out of action and of evading detection.

Application inspector - NEW!
This protection layer runs continuously in the background, and checks all suspicious activities within the file system and system registry. Anytime an application tries to access an unusual location, like a system file or a critical registry item, the antivirus will ask the user to allow or block the action.

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 nhận xét

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Free Download | Full Crack, Keygen, Serial
Designed by VNcrack Cooperated with Free Download
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top